Wie

Is koken uw hobby of uw beroep?
Alleen met het beste materiaal bakt u er iets van.
Potten en pannen, professionele weegschalen, snijmachines, een citruspers, vaatwasmachines, ..., u vindt ze bij Eggermont, voor slagerijen, traiteurs, grootkeukens en thuiskeukens.

Ons motto? Professionele kwaliteit tegen een messcherpe prijs.


Wat

Een messcherpe prijs-kwaliteitverhouding: dat garanderen we u voor al uw aankopen – van keukenmes tot verpakkingsmachine. Ook van onze dienst na verkoop maken we een erezaak.

Professioneel materiaal? Eggermont heeft voor u alle topmerken in huis. Weegschalen, hakmolens of zaagmachines van Bizerba? We zijn hun exclusieve verdeler in West-Vlaanderen. Voor toestellen van Spako zijn we dat zelfs in West- én Oost-Vlaanderen. Ons klein keukenmateriaal is conform de HACCP-normen, zoals het hoort. Wedden dat ook u hier uw gading vindt?

Materiaal voor de hobbykok?  Ook voor thuiskeukens hebben we topmerken in huis : Le Creuset potten en pannen en aardewerk,  Peugeot peper-en zoutmolens, KitchenAid keukenapparaten... Kom vrijblijvend kennis maken met het hele assortiment of blader door onze catalogus.

  • foto
  • foto
  • foto

Geschiedenis

Drie generaties ervaring!

Het begon in 1956, in een Iepers winkeltje. Gabriël Eggermont en zijn vrouw José Decostere brachten machines en wat kleiner materiaal voor voedselverwerking aan de man. Toen al hadden ze een neus voor kwaliteit: ze verkochten als eersten in België Bizerba-toestellen.

Twaalf jaar later was het tijd voor een groter pand en een breder gamma. Zoon Eddy stapte mee in de zaak, en een eigen herstel- en slijpdienst zag het daglicht. Sinds 2001 zit Eggermont in het huidige gebouw aan het Ieperleekanaal, met een grote shop en showroom waar klanten rustig het uitgebreide assortiment kunnen verkennen. Met de vrouw van Eddy, Ann Leuridan en ondertussen ook kleinzoon Wim aan boord, bouwt Eggermont verder op jarenlange ervaring. Het resultaat? Tevreden klanten.